8 Şubat 2012 Çarşamba

Sigaram

Ne yapmak istediğini anlamadığım zamanlarda açıkçası fıttırıyorum. Fıttırıyorum çünkü, hah tamam artık bu böle diyemiyorum. Bugün böylesin yarın bambaşka.  Kararsızlık kadar kötü ne var ki zaten hayatta. Belli bir kararın olsa, hiç zorluk çekmezsin. Durum ne ise ona göre hareket edersin. Ya kararsızlık. Tamam bitti her şey dersin, bitmemiştir. Ertesi gün bir bakarsın çıkıp gelir. E hani bitmişti her şey. Kararsızlık. !!
İçinde bir yerlerde taşıyorsan sevgisini, kolay mıdır bitmesi zaten. Sen ne kadar bitirsen de yüzeyde, oyar ince ince seni içerde. Yoruldum bu aralar yine. Ne yapmam gerektiğini bilememekten çok yoruldum. Açık açık söyleyememekten en çok da. Vereceğin cevaplardan korktuğumdan yoruldum. Yazdıkça fark ettiğim şeyler beni korkutmaya başladı daha da çok. Ne çok korkağım. ne çok şeyden korkuyorum.
Sevmediğim bir şey var. En çok da sana kırıldığım zamanları yazıyorum. Oysa seninle mutlu geçen onlarca günüm, binlerce saatim her şeye katlanmama sebep değil mi. Yüreğimizde ki o bitmeyen sevgi değilmi görmezden gelmeme sebep herşeyi. Çok yaramazsın. Çokkk. Ama biliyorsunki birgün bunların acısı çıkacak senden. 

Sigaram gibisin hayatımda. Hem içmek istiyorum , hem de bırakmak. 

2 yorum: