23 Kasım 2012 Cuma

Sesini duymak

Bir kez daha anladım, duyduğumda sesini. Sen benimsin. Sıcak, yorgun, sakin ve dingin sesini duymanın keyfini çıkarıyorum şu an. Bunları kaybetmemek için yazıyorum. Okudukça hep bu mutlu anı hatırlayabilmek için yazıyorum.  Seni sevmeyi seviyorum ben.

Sesini duymak.

Kadehte kalan şarabın son damlası
Çayın son yudumu
Çikolatanın damakta eriyişi
Ve sabah güneş doğarken içilen kahvenin keyfi kadar keyif verici.

22 Kasım 2012 Perşembe

Sustum

Ne yaptığımın çok farkında değilim. Sustum sadece. Sanki öyle gerekiyormuş gibi. İçim acıyor. Geçecek diyorum susuyorum. Özlüyorum. Geçecek diyorum susuyorum. Hala seviyorum. Geçmeyecek biliyorum. Geçsin istemiyorum çünkü. O orada bir yerde kalsın hep. Acılar, özlemler azalsın yeter ki.

14 Kasım 2012 Çarşamba

İncecik bir dal

Hayat bugün yine çok sıkıcı başladı. Zaten geceden belliydi sabahın gelişi. Bir yumak mutluluk içinde yuvarlanıp, daha da büyümek isterken, hep kendimi çözülürken buluyorum. Sabır nereye kadar gider bilmem. Bir gün infilak edeceğim büyük ihtimalle. Yaşama karşı ne çaresiz bir haldeyim. Başkalarını incitmemek için sürekli kendimi yaralıyor, kırıyor, yok ediyorum. Bensiz bir ben.
Tutunduğum tek dalda kırıldı. Uçuruma bir adım daha yaklaştı beden. Hayır, düşmeyeceğim ve atlamayacağım. Ama biliyorum ki daha uzun süre düşmekle atlamak arasında saatler yaşayacağım. Bol bol gözyaşı akıtıyorum toprağa. İçimde kalan son umutlarla. Belki gözyaşlarım o uçurumun kenarında bir fidan büyütür. Kimbilir belki o fidandan incecik bir dal uzanır bana, tutunurum. Ne kalmak istiyorum ne de gitmek, sadece mecburum yaşamaya.

12 Kasım 2012 Pazartesi

Geri sarsak

Uyuyuşun. Aklımda kalmış. Hiç de uyunacak bir yer değildi. Umuma açık bir mekan ve sen koltukları birleştirip uzanıp, uyumuştun. Üstünü örtmüştüm sessizce . Yanlışlıkla yüzüne gelen bir yumruk nedeni ile gözün mordu. Çok yorgundun, tüm gece yol gelmiştin. Rüzgar sarsmıştı bir de üstüne. Bir film olsa hayat, geri sarsak. Botların ayağında o koltuklarda  uzanıyor olsan yine. Ve ben üstünü örtsem.

9 Kasım 2012 Cuma

Korkuyorum

Acımasız. Çok acımasız hemde. Kendi kuralları var. Sen yoksun. İstemek. Çaresizlik. Travma. Sen yoksun. Yara. Yüksek. Acele. Son olsun. Sen yoksun. Devam. Dinginlik. Huzur. Sen yoksun. Yeter. Yine mi ? Korkuyorum. Sen yoksun. Sevmek. Hastalık. Izdırap. Ölüm. Sen yoksun.